Lärare

webb Neigong DSC2369-Edit

Mats Fastmark, 51 år, erhöll sin certifiering som yogalärare 1995 efter intensiva studier i Indien. Han har sedan dess undervisat yoga,  varav många år på heltid. Mats har främst studerat Sivananda Yoga, Vivekananda Kendra Yoga samt Iyengar Yoga. Han arbetade länge med terapeutisk Iyengaryoga. Den yogastretch han numera undervisar är en effektiv syntes av hans yogakunnande, modern träningsvetenskap samt kunskapen om kroppens energisystem (qi).

Mats började träna Nei Gong år 2003 och har sedan dess jobbat disciplinerat med kroppens energisystem. Sedan några år tränar Mats hängivet hos Master Zhongxian Wu samt engelsmannen Damo Mitchell.

Kost och näring har varit ett av Mats största intressen i över 30 år och han har jobbat professionellt med djupgående näringsterapi i tio år och är numera certifierad GAPS-terapeut. Mats är även utbildad undersköterska och har en BSc i Miljö- och hälsoskydd.

Mats har sedan barnsben varit en mycket aktiv idrottsutövare, bl.a. har han tävlat i längdskidåkning, utövat triatlon och ett flertal olika kampsporter. Han har också en examen som alpin skidinstruktör.

Mats bor i Torsby med sin hustru och sina barn.

© yogastretch.se 2017